Individuel terapi

Uanset hvor dine hårdknuder i tilværelsen er, starter de med dig og din relation til dig selv, og derfor har du også handlekraft til at skabe den forandring, du ønsker i dit liv.

Jeg hjælper dig med at stille de gode spørgsmål, så du kan nærme dig dét, der støjer indeni, og få en større bevidsthed om dig selv, din bagage, dine tanker, følelser, mønstre og relationer. Ad den vej venter der dig heling og vækst mod dét, du drømmer om - hvad enten din ambition er større selvværd og kærlighed til dig selv, et mere energigivende kærlighedsliv, bedre grænsesætning, et mere tilfredsstillende sexliv, eller hvad der ligger netop dig på sinde.

Kom tættere på dit autentiske selv

Når vi oplever, at områder af livet ikke giver os den glæde, vi ønsker os, er det, fordi vi endnu ikke er lykkedes med at gennemskue, hvad der holder os tilbage. Det kan være svært på egen hånd, men i sparring med en terapeut får du et ydre, omsorgsfuldt blik på dine temaer og hjælp til at lave de koblinger, der skal til for at forløse smerten og se dine udviklingstrin.

Uforløste følelser er nøglen i mit terapirum, og sammen undersøger vi, hvad de kommer af, og hvad de har behov for. Det skaber indsigt, lindring og udvikling og bringer dig tættere på dit autentiske selv.

Jeg er særligt optaget af tilknytning, værdier, tankemønste og traumeresponser i terapien. Vi udforsker sammen dine følelser og træner at acceptere og regulere dem sundt og selvkærligt.

Alle køn og seksualiteter er velkomne i min praksis.

Driller dine kærlighedsmønstre?

Det er let at komme på glatis, når man dater. Måske oplever du, at du har svært ved at bevare troen på kærlighed, måske slår du dig hårdt på den, når du møder den, og måske er dine seksuelle oplevelser ikke så rare og trygge, som du kunne ønske dig. Jeg støtter dig til at opdage dig selv og dine mønstre og derigennem udvikle din færden, så du kan holde fast i dig selv og navigere sundere og på dine præmisser, når du kaster dig ud i kærlighed.

Priser for individuel terapi

Indledende telefonisk session 15 min.

Gratis

Individuel terapi 60 min.

950 kr,-

Individuel terapi 90 min.

1.500 kr,-

Kontakt mig, og lad os tale om det

Du er meget velkommen til at kontakte mig, inden du booker tid til terapi. På den måde kan vi afklare, hvis der er noget, du er i tvivl om forud for terapien, og jeg kan fortælle lidt om, hvordan en session typisk foregår.

Tak for din henvendelse. Jeg henvender mig hurtigst muligt.

Der gik noget galt...