Parterapi

Når vi lever sammen, er det en evig dans for at bevare følelsen af at være et stærkt team, der ikke bare klarer hverdagen, men bevarer magi, erotik og fælles udvikling. Afstand kommer let snigende, og parterapi kan hjælpe jer med at finde hinanden igen.

Deler man kærlighed, deler man også udfordringer. Parforhold er en lind strøm af følelser, triggere, forventninger, svigt, bagage, konflikt, kommunikation, mønstre, sex, lyst, utroskab, jalousi, usikkerhed, tryghed, børn, hverdag og meget mere. Det er en kunst at holde sig forbundne, åbne, tætte og i positiv udvikling - sammen og som individer. En kunst, ja, men ikke en umulig opgave.

Jeg guider de sårbare samtaler mellem jer

I det terapeutiske rum vil I få hjælp til at opdage hinanden og jer selv i jeres dynamikker og derigennem blive tættere forbundet, uanset om I aktuelt står et svært sted eller er nysgerrige på at udvikle og fremtidssikre jeres relation. Jeg arbejder med udgangspunkt i jeres fastlåste konflikter med afsæt i følelsesmæssige triggere og tilknytning og vil facilitere samtalen imellem jer, så det, der er ømt, får den fornødne støtte og plads.

Jeg fungerer som jeres upartiske mægler og hjælper jer til at gå dybere end konflikten på overfladen - uanset om den handler om madpakker, travl karrierehverdag, intimitet, eller hvad der fylder hos lige netop jer. Jeg støtter jer hver især og sammen til at få sagt, hvad der skal siges, og sikrer, at I begge føler jer set, mødt og hørt i jeres tanker, følelser og behov.

Mit fundament er primært tilknytningsteoretisk,  emotionsfokuseret, kognitivt og sexologisk.

Ingen skyldige – kun et mønster

Vi har allesammen vores, men i et forhold har vi det sammen, og vi kan bruge egne og fælles vanskeligheder og styrker til at gøre det indbyrdes forhold helende og stærkt. Derfor bør parterapi ikke interessere sig for at placere skyld, men i stedet for at se mønstre og forstå dynamikker. Deri ligger koden til jeres udvikling, og derfra kan vi klæde jer på til at regulere jeres konflikter og følelser sammen i jeres hverdag.

Priser for parterapi

Indledende telefonisk session 15 min.

Gratis

Parterapi á 90 min

1.500 kr,-

Kontakt mig, og lad os tale om det

I er velkomne til at kontakte mig, inden I booker tid til terapi, så vi kort kan få et indtryk af hinanden, vende eventuelle bekymringer om selve terapien og sikre en god start på jeres udvikling sammen.

Tak for din henvendelse. Jeg henvender mig hurtigst muligt.

Der gik noget galt...